BAŞKANIMIZ

ŞAKİR İPEKÇİ

Başkanın Özgeçmişi

Başkanın özgeçmişini okumak için tıklayınız..

Başkanın Mesajı

Başanın mesajını okumak için tıklayınız..

Başkana Mesaj

Başkana mesaj göndermek için tıklayınız..

Başkanın Fotoğrafları

Başkanın fotoğraflarını görmek için tıklayınız..

Zabıta

Zabıtanın görev ve yetkileri 5393 Sayılı Belediye Kanunun 51. maddesinde yer alan, Belediye zabıtası, beldede esenlik, huzur, sağlık ve düzenin sağlanmasıyla görevli olup bu amaçla, belediye meclisi tarafından alınan ve belediye zabıtası tarafından yerine getirilmesi gereken emir ve yasaklarla bunlara uymayanlar hakkında mevzuatta öngörülen ceza ve diğer yaptırımları uygular.
Zabıta Memurluğu Sav Halkımıza 0246 261 21 57 numaralı telefondan hizmet vermektedir.

Su Arıza

Belediyemiz, su arızalarını ivedi bir şekilde sorunu çözmekle mükelleftir.
Siz değerli halkıza daha iyi hizmet verebilmek için, su arıza ihbarlarını,
0246 261 21 57 | 0536 281 14 08 | 0533 926 65 26 numaralı telefonlara ihbar edebilirsiniz.

İtfaiye

Her türlü itfai olaya, uluslararası standartların öngördüğü sürede, etkin müdahale etmekteyiz.
Afetlerde oluşabilecek maddi zarar ve can kayıplarını en az düzeyde tutmak için Yangın Önlem ve Bilinçlendirme faaliyetlerini gerçekleştirmek suretiyle halkımızın hizmetindeyiz.

Cenaze İşlemleri

İnsan hayatını birebir ilgilendiren konular arasında, bir insanın son görev dediğimiz defin işlemleri hizmeti belediyemizce de yapılmaktadır. İhtiyaç sahibi insanlarımıza, cenaze nakil ve defin gibi hizmetleri vermek asli görevlerimizdendir.
Cenaze işlemleri için telefon numaralarımız.
0533 926 65 26 | 0532 785 46 04 | 0246 261 23 00

Evlendirme

Sav Belediyesi Evlendirme Memurluğuna müracaat eden çiftlerin şahsen gelmeleri gerekmektedir. Müracaatta istenilen belgeler;
Nüfus cüzdanı asılları, birer adet fotokopisi, dörder adet vesikalık fotograf. Çiftlerin; kan tahlilleri ve sağlık raporu için ilk önce evlendirme memurluğuna müracaatları şarttır.

3810+Nüfus
8KmIsparta Merkeze Olan Uzaklık